Aan de slag

als Digital Marketing Professional?

Digital marketing is een van de snelst groeiende vakgebieden. Het digitale marketing landschap is constant in beweging en mede door de coronacrisis heeft er grote verschuiving plaatsgevonden naar meer online aankoopgedrag. Hierdoor ontstaat een toenemende vraag op de arbeidsmarkt naar mensen met specifieke competenties en digitale vaardigheden.

Als young professional beschik jij over digitale kennis maar mis je concrete werkervaring om tot inzichten te komen en dit te kunnen toepassen. Dat kunnen wij voor je oplossen!
Ben jij klaar voor een kickstart in jouw loopbaan? Én heb jij de ambitie om binnen een bedrijf het verschil te gaan maken als digital marketing specialist

Dan is een van de Digiship traineeships iets voor jou!

Wat je gaat

doen

Jij maakt onze klanten blij door succesvolle oplossingen te bedenken voor (digitale) marketing vraagstukken. Denk aan vraagstukken over het genereren van nieuwe klanten of juist het behouden van klanten door de inzet van slimme online marketing acties. In alle gevallen gaat het om het bedenken van de juiste marketing acties op basis van de juiste marketing data. Wat hebben onze klanten gemeen?
De sterke behoefte aan digitale marketing specialisten die met ze meedenken en direct het verschil kunnen maken.

Als trainee werk je bijvoorbeeld aan de social media strategie van een grote multinational of help je mee om een contentmarketing voor een adverteerder uit te rollen in meerdere titels van een uitgever. Maar er is nog veel meer mogelijk. Door middel van data analyse de online verkopen van jouw opdrachtgever met procenten laten stijgen. Wie weet optimaliseer jij binnenkort de vindbaarheid in Google van een grote Nederlandse verzekeraar.

Het kan allemaal. Als ambitieuze professional ben je vaak van initiatief tot en met realisatie betrokken.

De Digiship

Traineeships

Je kunt via Digiship je carriere een kickstart geven door deel te nemen aan een van onze 4 traineeships:

Digital Marketing Expert  (18mnd)
In dit gecertificeerde post-HBO traineeship stomen wij de volgende generatie high potentials klaar tot Digital Marketing Expert. Dit 18 maanden durende traject leidt deelnemers op tot top niveau.

Digital Marketing Specialist (6mnd)
In dit traineeship leiden wij talent op tot digital marketing specialist. In een programma van 6 maanden brengen wij hen de fijne kneepjes van het online marketing vak bij.

Campagne Management Specialist (6mnd)
Display, social, content en search advertising wordt voor de deelnemers aan het campagne management traineeship gesneden koek. Zij vormen de spin in het web bij de online marketing campagnes en wij zorgen dat zij op ieder moment in control zijn bij kunnen sturen.

CRM – Marketing Automation Specialist (6mnd)
Grootschalige digitale transformatie staat op de agenda bij veel partijen en er worden nieuwe tools geïmplementeerd om het uiterste uit de campagnes te halen. CRM en marketing automation zijn daarbij de keywords. Deze specialisten nemen het voortouw bij het aan elkaar knopen van de verschillende CRM kanalen en databases.

Alle traineeships/post-HBO opleidingen worden verzorgd door Beeckestijn Business School .

Gecertificeerde

Post-hbo opleiding

Alle traineeships starten op meerdere momenten in het jaar en duren 6 tot 18 maanden. Alle trainingen worden verzorgd door een van de beste marketing opleiders van Nederland: de Beeckestijn Business School in Leusden.

Trainees volgen een Blended Learning traject. Je start met een kort en intensief leertraject, de Pressure Qooker.
Tijdens deze maand volg je intensieve trainingen over bijvoorbeeld de volgende onderwerpen:

– De laatste trends, ontwikkelingen en vakkennis online marketing*
– Ontwikkelen en implementeren van een online marketing plan*
– Meten, analyseren en bijsturen resultaten op websites en campagnes*
– Tooling en tactieken om een online marketing plan operationeel uit te voeren*

Na de intensieve pressure-qooker ben je klaar om te starten in je functie bij je opdrachtgever. Natuurlijk leer je daarna veel door training-on-the-job, maar wij blijven je kennis en kunde vergroten door middel van 2 klassikale studiedagen en 2 zelfstudie dagen.

Alle traineeships zijn post-HBO opleidingen verzorgd door Beeckestijn Business School, dus uiteindelijk ontvang je ook een diploma en een officiële registratie in het register.

(*Onderwerpen behorende bij Digital Marketing Specialist – traineeship)

Aan de

slag

Onze opdrachtgevers zijn adverteerders, marketingbureaus en uitgeverijen. Allemaal partijen waar digitale marketing hoog op de agenda staat en je je snel zal ontwikkelen als digitale marketing specialist. Dat kan in uiteenlopende functies als bijvoorbeeld content marketeer, programmatic advertising campagne manager of social media specialist.
Tijdens het gehele traineeship heb je een mentor die jouw persoonlijke ontwikkeling volgt en waar nodig helpt met vragen en advies. Op deze wijze leren we elkaar goed kennen en voel je je snel thuis.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in het hele land en wij bekijken op individueel niveau welke opdrachtgever het beste bij je past. Natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw woonplaats en persoonlijke wensen.

Persoonlijke

ontwikkeling

Wij geloven in persoonlijke groei door te starten in een uitdagende baan in combinatie met een intensief blended learning traject van colleges, e-learning, personal coaching, clinics en events.

Naast diepgaande kennis over digitale marketing, spijkeren wij je ook bij over werkwijzen, design thinking en growth hacking. Daarnaast trainen wij je in communicatieve en presentatie vaardigheden. Zo ontwikkel je je snel op persoonlijk gebied.
Door deze versnelling van je persoonlijke groei kun jij ook de versnelling in de organisatie van je opdrachtgever bewerkstelligen.

Wie

zoeken wij

Heb je recent je studie communicatie, marketing, commerciële economie of een aanverwante studie afgerond? Heb je affiniteit met digitale marketing en zoek je een organisatie, die jou de kans biedt om je verder te ontwikkelen? Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en herken je je in onderstaande punten?

– Sterke analytische en communicatieve vaardigheden;
– 0-2 jaar werkervaring;
– Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– Nieuwsgierig en ondernemend?

Dan maken we graag op korte termijn kennis met jou!

De route naar

het talentship

Stap 1: Je hebt ongetwijfeld veel vragen over de traineeships. Tijdens je introductiegesprek beantwoorden wij ze allemaal. Voelt het goed om je op deze manier versnelt te gaan ontwikkelen? Dan gaan we van start!

Stap 2: Bij deze stap gaan wij je vrijblijvend meer inzicht geven in jouw huidige digitale kennis en vaardigheden. De resultaten van deze toets bespreek je met onze digitale marketing specialist. Op basis van de resultaten en jouw wensen geven wij een heldere feedback over jouw kansen en mogelijkheden en welk traineeship goed bij je zou kunnen passne

Stap 3: Zien we het beide zitten? Dat is mooi, want dan sluit je je aan bij de talenten van Digiship. Gedurende maximaal 6 weken krijg je van ons toegang tot een online leeromgeving, investeren wij in jouw talenprofiel en ga je kennis maken met onze opdrachtgevers.

Stap 4: Is er een match met onze opdrachtgever? Off You Go! Hetraineeship gaat van start en daarmee je nieuwe baan met Post HBO opleidingstraject voor een versnelde groei tot digital specialist.

Wil jij aan de slag als digital marketingprofessonial en werken voor aantrekkelijke opdrachtgevers? Meld je dan snel aan voor een van de traineeships.

Klik hier om je aan te melden voor het Talentship

Wil je meer weten over de traineeships en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Robert Smit, recruiter via 06-50550870 of via robert@digiship.nl.

Start typing and press Enter to search

× Hoe kan ik je helpen?