Kwalitatieve

opleiding

Het talentship is een uniek programma met een versnelde ontwikkeling door blended learning. Het programma bestaat uit: klassikale colleges, e-learning en persoonlijke ontwikkeling tijdens de softskills colleges, coaching & praktijksessies. De talenten hebben om de week één dag college.

De gehele opleiding wordt verzorgd door opleidingsinstituut Beeckestijn. Beeckestijn Business School werkt met topdocenten met zeer ruime praktijkervaring op het vakgebied van de opleiding. Op deze manier vormen de colleges een prettige mix van theorie en praktijk en gebruiken we inspirerende praktijkcases en voorbeelden.

persoonlijke

ontwikkeling

Een talent uit laten groeien tot expert beperkt zich niet alleen tot het aanleren van digital marketing kennis. Daarom is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderwerp tijdens het talentship. Zo ga je als talent tijdens de softskills colleges aan de slag met:

-Zelfinzicht in persoonlijke drijfveren
-Effectief communiceren
-Timemanagement, coaching en feedback
-Beïnvloeden en overtuigen
-Overtuigend presenteren
-Netwerken en stakeholder management

Naast de softskills colleges heeft elk talent persoonlijke coachingsgesprekken. Hierbij kunnen uitdagingen worden besproken.

De

Traineeships

Digital Marketing Expert  (18mnd)
In dit gecertificeerde post-HBO traineeship stomen wij de volgende generatie high potentials klaar tot Digital Marketing Expert. Dit 18 maanden durende traject leidt deelnemers op tot top niveau.

Digital Marketing Specialist (6mnd)
In dit traineeship leiden wij talent op tot digital marketing specialist. In een programma van 6 maanden brengen wij hen de fijne kneepjes van het online marketing vak bij.

Campagne Management Specialist (6mnd)
Display, social, content en search advertising wordt voor de deelnemers aan het campagne management traineeship gesneden koek. Zij vormen de spin in het web bij de online marketing campagnes en wij zorgen dat zij op ieder moment in control zijn bij kunnen sturen.

CRM – Marketing Automation Specialist (6mnd)
Grootschalige digitale transformatie staat op de agenda bij veel partijen en er worden nieuwe tools geïmplementeerd om het uiterste uit de campagnes te halen. CRM en marketing automation zijn daarbij de keywords. Deze specialisten nemen het voortouw bij het aan elkaar knopen van de verschillende CRM kanalen en databases.

De post-HBO opleiding wordt verzorgd door Beeckestijn Business School.

meer

informatie

Wil jij aan de slag als digital marketing specialist en werken voor aantrekkelijke opdrachtgevers? Meld je dan snel aan voor het Digital Marketing Talentship.

Klik hier voor het aanmeldformulier

Wil je meer weten over het talentship en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Robert Smit, recruiter via 06-50550870 of via robert@digiship.nl.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met over het Digiship via het contactformulier of bel met Martijn van de Mortel (06-50459131). Wij leggen u graag uit hoe wij u verder kunnen helpen met het verder versterken van uw digitale marketing team.

Digiship – opleiding

Start typing and press Enter to search

× Hoe kan ik je helpen?